dilluns, 22 de març del 2010

Confirmació

La fórmula bon ambient + treball continua donant els seus fruits. Ahir diumenge, els Castellers de la Sagrada Família signaven la seva millor actuació tot descarregant, per aquest ordre, el 4 de 7, el 2 de 6, el 4 de 6 amb el pilar i el pilar de 5, a part del pilar de 4 de salutació.
El 4 de 7 és el segon que descarrega la colla i és un castell que va quedar pendent de Santa Eulàlia, on es va haver de desmuntar un intent, que mostrava molt bones mides, per indecisió de la canalla. Aquest cop, però, no hi ha hagut dubtes i el castell s’ha carregat i descarregat amb molta solvència.
El 2 de 6, tot i que s’ha hagut de treballar a nivell de segons i els equips de mans, s’ha defensat molt bé i s’ha descarregat amb ofici.
A la tercera ronda, la colla ha descarregat un 4 de 6 amb l’agulla que ha servit per a fer debutar noves incorporacions (i alguna reincorporació).
Per acabar, un altre pilar de 5, possiblement el més paradet que ha fet la colla fins ara.
Vull destacar que en tots els castells hi ha hagut algun canvi en relació a altres actuacions. Això ve a tomb, perquè, en una colla de les dimensions tan modestes com Sagrada Família, tenir un ventall de castellers de tronc prou ampli que permeti  diferents alternatives en castells importants per a la colla com són el 4 de 7 i el 2 de 6 (per no parlar de la resta de la gamma alta de 6) és un símptoma de bona salut i una prova que el treball tècnic no es limita a uns quants membres de la colla.
Un altre capítol és el dels components de la pinya. Si bé és veritat que es va tenir l’ajuda inestimable dels companys de Sants i Cornellà i membres d’Arreplegats d’altres colles d’origen diferents a les presents a la plaça (moltes gràcies companys!), el treball dels membres  de la pinya de  Sagrada Família va fer possible la solidesa indispensable per a que els castells pugessin com ho van fer.
Per últim, destacar el gran treball de la canalla que, en tot moment, va pujar decidida i que va ser clau per a l’assoliment de l’èxit de la diada. Una canalla que, de poder continuar comptant amb ella i, a l’espera de  que aquells que encara són tan menuts que no es poden estrenar, acabin de fer l’edat i la mida suficients, de ben segur ens ha de donar més d’una alegria aquesta temporada.

1 comentari:

  1. Entenc que confirmacio en aquest cas no es la "cleca" que et fotien un temps despres de combregar per primer cop. Ja que la cleca no va ser-hi. Esperem continuar gaudint d'aquesta canalla tan eixerida i tan valenta per poder seguir amb aquesta dinamica tan bona.

    ResponElimina